Vacatures

Heeft Koerier Dordrecht de juiste vacature voor jou?Ben jij een representatieve, gemotiveerde en betrouwbare koerier in de regio Dordrecht? Ben je minstens 5 jaar in het bezit van een geldig rijbewijs en kun je een VOG overleggen? Solliciteer dan nu bij Groeneveld Koeriers Dordrecht als volgende stap in jouw carrière!

Koerier worden in Dordrecht

Groeneveld Koeriers Dordrecht is al sinds 2004 dé koerier in Dordrecht en omstreken voor zakelijke klanten. Voor de havenindustrie, de maakindustrie en allerhande andere bedrijven verzorgen wij hun behoefte aan landelijk en internationaal transport.

Wat bieden wij jou

Groeneveld Koeriers Dordrecht is een modern koeriersbedrijf dat klanten bedient in onder meer Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Gorinchem en Hardinxveld-Giessendam, maar ook in de Botlek en Europoort. In ons bedrijf staat de klant op één. Dat betekent ook dat wij alles doen om jou in staat te stellen om onze klant tevreden te houden. Zo bieden we je de mogelijkheid om opleidingen te volgen, geven wij regelmatig interne trainingen en belonen wij goede beoordelingen van onze klanten. Wij zijn betrokken bij onze medewerkers en externe krachten. Onderweg zorgen wij ervoor dat jij je alleen hoeft te concentreren op het tijdig en veilig afleveren van de goederen, wij regelen de rest.

Wat verwachten wij van jou

Groeneveld Koeriers Dordrecht werkt uitsluitend met professionele, representatieve en gemotiveerde koeriers die onze klanten samen met ons kantoorpersoneel tevreden willen houden. Van jou als koerier verwachten we dat je tenminste 5 jaar je rijbewijs bezit, dat je jaarlijks een nieuwe VOG kunt overleggen en dat je naast Nederlands tenminste één andere Europese taal (bv. Engels, Duits, Frans of Spaans) goed beheerst in woord en geschrift. Daarnaast verwachten we een open houding, zelfstandigheid en een zelfreflecterend karakter.

Neem contact op

Denk je dat jij hebt wat nodig is om een nieuwe koerier te worden bij Groeneveld Koeriers Dordrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op door ons contactformulier in te vullen. Let op: acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.