Kwaliteit Koeriersdienst Dordrecht

Kwaliteit op één bij ons koeriersbedrijf

In essentie hoeft een koerier alleen maar een zending van A naar B te brengen. Toch bestaat de praktijk uit veel meer componenten. Elk met hun eigen mogelijke knelpunten. Een rommelige pick-up, koeriers die niet het optimale visitekaartje achterlaten, vertragingen en onduidelijkheid onderweg of zelfs zaken die het vertrouwen raken. Groeneveld Koeriersbedrijf levert kwaliteit en 100% klanttevredenheid. Dit doen wij op verschillende manieren.

Volledig transparant

Bij Groeneveld Koeriers Dordrecht zijn wij volledig transparant in alles dat wij voor u doen. Dat begint bij de eerste intake en offertes voor internationale koeriersdiensten, landelijk transport, distributieroutes en een koerier met spoed. Onderweg weet u door live track-and-trace precies waar uw koerier zich bevindt. U krijgt een sms-bevestiging zodra uw zending is opgehaald en afgeleverd. Eventuele bijzonderheden communiceren wij direct. Wij handelen proactief en probleemoplossend. Zo ontzorgen wij u, terwijl u de touwtjes in handen houdt.

Eerlijk en oprecht

Wij realiseren ons dat vertrouwen de sleutel is voor elke samenwerking. Als er ooit iets tegenzit, dan communiceren wij open en reflecteren wij op ons handelen. Wij stellen hoge eisen aan onze organisatie en koeriers. Zij moeten altijd een geldige VOG overleggen en tenminste 5 jaar hun rijbewijs bezitten. Ook worden zij intern opgeleid om op representatieve wijze uw visitekaartje op het afleveradres te zijn. Zo kunt u uw koerier ten alle tijde volledig vertrouwen. Met uw zending en in contact met uw klanten, partners of collega’s op het afleveradres. Toch hanteren wij scherpe tarieven!

Procesmatig werken

Hoewel elke situatie uniek kan zijn, zijn de onderdelen daarvan dat niet. Ons koeriersbedrijf in Dordrecht daarom volgens uitgekiende en vaste processen. Dit leent zich voor structurele verbetering waar dit vereist of gewenst is. Van offerte tot pick-up, van hotelovernachtingen onderweg en onderhoud aan ons wagenpark. Van wijze van afleveren tot het vragen om bevestiging dat u 100% tevreden met ons bent.

Aandacht voor de klant

Voor u als klant zijn wij maar een kleine schakel in uw grotere geheel, maar vaak wel een schakel die onmisbaar is om uw doelen te bereiken. Daarom nemen wij het vertrouwen dat u in ons koeriersbedrijf stelt zeer serieus. Wij ontzorgen volledig, nemen de verantwoordelijkheid van u over en stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat wij onze taak goed volbrengen en u een stap dichterbij uw specifieke doel bent.

En nog veel meer

Natuurlijk zijn dit maar een aantal elementen van de talloze manieren waarop wij onze kwaliteit bewaken en continu verbeteren. Heeft u specifieke vragen over deze of andere aspecten van ons werk? Daag ons uit! Bel ons nu op 078-6450864, vul ons contactformulier in of – als u onze website mobiel bezoekt – start een WhatsAppgesprek met ons! Onze medewerkers staan direct voor u klaar.