Koeriersdienst ZwijndrechtKoeriersdienst Zwijndrecht nodig?

Op zoek naar een betrouwbare en betaalbare koeriersdienst? Groeneveld Koeriersdienst Zwijndrecht is sinds 2006 hét koeriersbedrijf waar zakelijke klanten op vertrouwen. Voor landelijke en internationale zendingen, distributietransport en ook als spoedkoerier. Met scherpe tarieven en regelmatige interessante aanbiedingen waarmee u nog meer geld bespaart!

Kwaliteit koeriersdienst Zwijndrecht tegen een scherpe prijs

Groeneveld Koeriers onderscheidt zich met een zeer goede kwaliteit en uitgebreide waarborgen. Onze koeriers zijn ruim ervaren, representatief en kennen de weg in omgevingen zoals haventerminals en andere beveiligde omgevingen. Wij werken uitsluitend met nieuw en uitstekend materiaal. Zo garanderen wij een hoge leveringszekerheid. Koeriersdienst Zwijndrecht nodig? Bel nu naar 078-6450864 om direct een scherpe offerte te ontvangen!

Wat is belangrijk?

Voor de klanten die ons hun zendingen toevertrouwen is niets belangrijker dan dat deze tijdig en veilig aankomt. Regelmatig vervoeren wij kritische onderdelen die nodig zijn om grote processen zoals scheepvaart in stand te houden of weer op gang te brengen. Elke vertraging hierin kost enorm veel geld. Daarom zoeken deze partijen vooral naar een betrouwbare partner als koerier. Ons bedrijf is gevestigd in Dordrecht, pal aan de brug naar Zwijndrecht. Zo kunnen wij in slechts een paar minuten overal in Zwijndrecht zijn!

Hoe zorgen wij hiervoor?

Samengevat: mensen & materieel. Deze elementen zijn onmisbaar voor een goede dienstverlening. Veel koeriersbedrijven in Zwijndrecht en omgeving besparen op deze aspecten om nóg lagere tarieven aan te kunnen bieden. Dit leidt echter tot een grotere foutmarge met pech onderweg en menselijke factoren die niet optimaal presteren.
Koeriersdienst Zwijndrecht onderweg
Groeneveld koeriersdienst Zwijndrecht investeert continu in de betrouwbaarheid van onze nieuwe voertuigen. Ook zijn wij altijd bezig met het aantrekken én behouden van betrouwbare en representatieve koeriers. Van hen verwachten wij tenminste 5 jaar ervaring, een jaarlijkse VOG en 100% inzet. Wij verzorgen goede opleidingen, continue groeimogelijkheden en investeren in onze mensen voor de langere termijn. Hiermee is een team onstaan dat zich volledig inzet voor onze klanten en áltijd zorg draagt voor de klant.

Ook processen zijn van groot belang

Naast mensen en materieel zijn ook slimme processen bijzonder van belang. Onze koeriersdienst Zwijndrecht biedt gratis track & trace, geeft onze koeriers on-the-road-support en verzorgt vanaf ons kantoor alle ondersteuning die onze klanten én chauffeurs nodig hebben om te excelleren in hun werk. Zo vertrouwen wij erop dat wij voor elke zakelijke klant het beste koeriersbedrijf zijn in Zwijndrecht, Dordrecht en de wijde omtrek.

Direct een vrijblijvende offerte?

Neem nu contact met ons op via 078-6450864, vul ons contactformulier in of – als u onze website mobiel bezoekt – start een WhatsAppgesprek met ons!