Klanttevredenheid bij Koerier Dordrecht

Referenties Groeneveld Koeriers Dordrecht

Groeneveld Koeriers Dordrecht gaat voor 100% klanttevredenheid. Sinds 2004 bedient ons koeriersbedrijf een breed portfolio aan klanten. Van bedrijven uit de havensector tot de medische industrie en van dienstverlenende bedrijven tot de maakindustrie. Graag laten wij hier een aantal van onze tevreden klanten aan het woord!

Founding Language

Voor onze klanten, grootzakelijke ondernemingen voor wie wij de volledige internationale communicatie verzorgen, moeten wij vanuit onze standplaats in Dordrecht regelmatig met spoed documenten bezorgen. Dit zijn bijvoorbeeld be√ędigde vertalingen of contracten in andere talen met een natte handtekening of stempel. Soms is dat vlakbij, maar soms moeten deze ook naar landen zoals Duitsland, Frankrijk en Spanje.

Groeneveld Koeriers Dordrecht verzorgt deze leveringen al jaren voor ons. Wij zijn zeer tevreden met de service, dienstverlening, betrouwbaarheid en tarieven van dit koeriersbedrijf. Het is prettig om te kunnen vertrouwen op een koerier in Dordrecht die onze leveringen altijd stipt verzorgt en zo helpt onze klant tevreden te stellen!

En nog veel meer bedrijven…

Wij zijn nog even bezig om dit deel van onze website uit te breiden met business cases en referenties van tevreden klanten. Belt u ons gerust als u op zoek bent naar de zekerheid van een specifieke referentie!

Ook een tevreden klant worden?

Volg ruim honderd zeer tevreden klanten van ons koeriersbedrijf in Dordrecht en vertrouw uw koerierszendingen toe aan Groeneveld Koeriers Dordrecht. Wij voorzien u graag van een offerte op maat. Bel ons op 078-6450864 of vul ons contactformulier in.