Tevreden klanten

Klanttevredenheid bij Koerier DordrechtOp zoek naar een koeriersdienst in Dordrecht die uw zending naar volle tevredenheid veilig van A naar B brengt? Laat u volledig ontzorgen en houdt de controle. Groeneveld Koeriersdienst Dordrecht levert tegen scherpe tarieven 100% klanttevredenheid. Voor landelijk en internationaal transport, ook als spoedkoerier.

Representatieve koeriers bij Koeriersdienst Dordrecht

Alle koeriers bij onze koeriersdienst zijn representatief, goed opgeleid, ervaren, in het bezit van een recente VOG en beheersen het Nederlands en tenminste één andere taal in woord en geschrift. Door duidelijke waarborgen en continue controle op onze kwaliteit zorgen wij dat uw zending altijd tijdig en veilig aankomt. Met een nette pick-up en delivery, waarbij alle administratieve handelingen soepel worden uitgevoerd.

Koeriersdienst Dordrecht: Veiligheid & Kwaliteit

Onze koeriersdienst in Dordrecht hecht grote waarde aan veiligheid voor uw goederen. Daarom hanteren wij diverse veiligheidsprotocollen, zijn wij vanzelfsprekend goed verzekerd en zijn onze voertuigen uitgerust met de juiste mate van beveiliging. Sinds onze start in 2006 mogen wij rekenen op het continue vertrouwen van onze klanten. Daar zijn we trots op. Daarnaast bieden wij vanzelfsprekend scherpe tarieven én regelmatig interessante aanbiedingen waarmee u nog meer bespaart!

Centraal gelegen koerier in Dordrecht

Dordrecht is als koeriersbedrijf een ideale vestigingsplaats. Gelegen aan zowel de A15 als de A16 bedienen wij de wijde omtrek. Europoort en de Botlek liggen vlakbij, maar ook Breda en het havengebied Moerdijk. De Belgische grens bereiken we in een half uur, waarmee ook de haven van Antwerpen snel wordt bereikt. In de regio waarin ons koeriersbedrijf opereert, met onder meer Zwijndrecht, Papendrecht, Ridderkerk, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht en Gorinchem vlakbij, zijn talloze bedrijven in de havensector, maakindustrie en industrie gevestigd. Veel van hen vertrouwen op onze koeriersdiensten voor internationaal transport, landelijk transport en distributieroutes.

Ook op zoek naar 100% klanttevredenheid?

Neem de proef op de som en test Groeneveld Koeriers Dordrecht zelf uit. Veel tevreden klanten gingen u al voor. Bel ons op 078-6450864 of vul ons contactformulier in.