Koerier Dordrecht

Koerier Dordrecht stadscentrumOp zoek naar een koerier in Dordrecht? Dan is Groeneveld Koeriers Dordrecht dé betrouwbare en scherp geprijsde partij voor al uw internationale zendingen, spoedtransport en landelijke zendingen.

Wij opereren vanuit Dordrecht en werken voor bedrijven uit de havensector, de maakindustrie en diverse andere markten waarin regelmatig of soms zendingen naar binnen-en buitenland worden vervoerd. Wij zijn betrouwbaar, betaalbaar, representatief en klantgericht!

Koerier Dordrecht en omgeving

De omgeving Dordrecht is als koerier en koeriersbedrijf een interessant gebied om in te werken. In Dordrecht zelf, maar ook in Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Alblasserdam en bijvoorbeeld Gorinchem. Maar ook in Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht en alle plaatsen in de buurt zijn veel bedrijven gevestigd. In dit gebied mogen wij een divers portfolio aan klanten zeer snel voorzien van onze diensten. Ons doel is u volledig ontzorgen tegen de scherpst mogelijke prijs.

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een koerier in Dordrecht en omgeving? Of bent u gevestigd in Europoort, de Botlek of de haven van Moerdijk? Als u nu contact opneemt met Koerier Dordrecht ontvangt u direct een vrijblijvende offerte. Daarbij ervaart u zelf wat ons onderscheidt! Ook kunt u ook nog extra besparen met onze aanbiedingen!

Profiel Koerier Dordrecht

Sinds 2006 staan wij bij Groeneveld Koeriers Dordrecht klanten uit de wijde omtrek bij in hun transportbehoeften. Wij zijn gespecialiseerd in (inter)nationaal (spoed)transport. Daarbij onderscheiden wij ons door enerzijds scherpe tarieven aan te bieden, maar anderzijds wel te werken met het materieel en de mensen die een hoge leveringszekerheid garanderen. Met gratis track-and-trace, on-the-road support voor al onze koeriers en een transparant, klantgericht werkproces leveren wij de hoogste kwaliteit in onze markt!

Diensten en contact

Op zoek naar een spoedkoerier? Een vaste partner voor internationaal transport en landelijk transport? Een zending voor een koerier per vliegtuig? Of heeft u een vaste of tijdelijke distributieroute? Bel ons nu op 078-6450864 of vul ons contactformulier in.