Over Groeneveld Koerier Dordrecht

Over Groeneveld Koeriers Dordrecht

Groeneveld Koeriers Dordrecht is al sinds 2006 dé betrouwbare koerier in Dordrecht en omgeving voor nationale en internationale zendingen. Ook voor distributieroutes en zendingen per vliegtuig zijn wij de juiste partij. Met een klein, betrokken en betrouwbaat team bedient ons koeriersbedrijf zakelijke klanten uit Dordrecht en omgeving met onze koeriersdiensten.

Volledige Europese dekking

Vanuit Dordrecht verzorgen onze koeriers zendingen naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje, Polen, Hongarije en Tsjechië. Ook in Engeland, Schotland, Noord-Ierland en Ierland, maar ook Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland zijn wij regelmatig te vinden. Onze koeriers in Dordrecht verzorgen zelfs internationale zendingen naar Griekenland, Servië, Noord-Macedonië, Bosnië, Kroatië, Slovenië en Montenegro. Is het land van bestemming geen deel van de EU of gelden import- en exportbeperkingen? Dan adviseren wij u graag over de geldende regels!

Gratis live tracking

Zeker als uw zending spoed heeft, is het prettig om te weten waar uw koerier zich op elk moment bevindt! Groeneveld Koeriers Dordrecht biedt u daarom op elke internationale zending gratis live tracking aan, via onze eigen app of via WhatsApp.

Scherpe tarieven

Groeneveld Koeriers Dordrecht biedt transparante en scherpe tarieven voor al uw internationale zendingen. Bekijk hier onze tarieven, lees onze kortingspagina voor mogelijkheden voor extra voordeel. Of bel ons koeriersbedrijf direct op 078-6450864 om binnen enkele minuten vrijblijvend een prijs voor uw internationale zending te ontvangen.