Vliegtuig on-board koerier Dordrecht

Vliegtuigkoerier Dordrecht van Groeneveld Koeriers

Belangrijke goederen die veilig en snel door-to-door in een ander land moeten worden bezorgd? De on-board vliegtuigkoerier van Groeneveld Koeriers Dordrecht kan vrijwel direct voor u vertrekken! Terwijl uw koerier uw zending komt halen, zorgt de back office van ons koeriersbedrijf voor de meest voordelige tickets en bijkomende zaken zoals accommodaties!

Wereldwijde dekking vliegtuigkoerier

Voor onze klanten mocht ons koeriersbedrijf wij al wereldwijd pakketten van deur tot deur bezorgen. Vanuit Dordrecht vertrekt onze vliegtuigkoerier naar Malaga, Shanghai of São Paolo. Wij zorgen ervoor dat uw belangrijke zending wereldwijd van deur tot deur persoonlijk wordt begeleidt door onze koerier. Met dezelfde kwaliteit en waarborgen die u gewend bent van ons wegtransport!

Een zeer efficiënt proces

Van aanmelding tot pick-up, vliegtickets, visa en douaneformaliteiten. Groeneveld Koeriers Dordrecht heeft een uitermate efficiënt proces om uw zending per vliegtuig van deur-tot-deur zo snel af te handelen als menselijk mogelijk. Terwijl uw vliegtuigkoerier onderweg is, verzorgt onze back office transport op locatie. Zodra de koerier het vliegtuig uitstapt, kan deze onmiddellijk door naar de eindbestemming. Uiteraard krijgt u direct een sms-bericht of bellen wij u zodra uw zending veilig door ons koeriersbedrijf is afgeleverd.

Tarieven vliegtuigkoerier

Voor inzet van onze vliegtuig koerier vanuit Dordrecht gelden steeds maatprijzen. Componenten hierin zijn de beschikbare vliegtickets op de gewenste termijn, evt. inklaringskosten en transport en accommodaties op locatie. Omdat wij de nodige contacten hebben met lokale partijen en zakelijke reisbureaus, weten wij vaak voordeligere tickets voor u te vinden dan op het internet beschikbaar zijn. Zo verzekeren wij u van de scherpste prijs voor uw door-to-doorzendingen door een koerier.

Voorwaarden

Alvorens uw lading te accepteren, is het om begrijpelijke redenen noodzakelijk dat wij de inhoud van de lading zelf kunnen zien en inspecteren en dient u een persoonlijk getekende verklaring te overleggen waarin u instaat voor de materialen. Ook alle douaneformaliteiten moeten worden afgehandeld voor zover dit nodig is. Groeneveld Koeriers Dordrecht ontzorgt u uiteraard volledig in dit proces. De pick-up op uw locatie kan vaak al binnen 15 minuten volledig afgehandeld zijn, zodat uw zending snel op de plaats van bestemming komt!

Vrijblijvende offerte

Wilt u een zending per vliegtuig door één van onze koeriers van deur tot deur laten bezorgen? Bel ons koeriersbedrijf dan nu op 078-6450864, vul ons contactformulier in, of – als u onze website mobiel bezoekt – start een WhatsAppgesprek met ons! Onze medewerkers staan direct voor u klaar.