Landelijke koeriersdienst Groeneveld Dordrecht

Landelijke koeriersdienst

Onze landelijke koeriersdienst is vanuit Dordrecht dagelijks door heel Nederland onderweg om de zendingen van onze klanten veilig en tijdig af te leveren. Met betrouwbare, goed gescreende, goed opgeleide en representatieve koeriers verzorgen wij leveringen van Maastricht tot Groningen.

Kosteloze pick-up landelijke koeriersdienst

Ons koeriersdienst is gevestigd in Dordrecht en biedt landelijke dekking aan. Wij bieden ook een kosteloze en snelle pick-up aan in de regio Drechtsteden (Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht), maar ook in de wijde omtrek (0.a. Gorinchem, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam) staan wij direct voor u klaar. Wij bezorgen uw zending tegen een scherp tarief op de plaats van bestemming!

Gratis live tracking en on-the-road support

Zeker als uw zending spoed heeft, is het prettig om te weten waar uw koerier zich op elk moment bevindt! Groeneveld Koeriers Dordrecht biedt u daarom op elke zending binnen gratis live tracking aan, via onze eigen app of via WhatsApp. Daarnaast krijgen al onze koeriers terwijl zij onderweg zijn live on-the-road support van de kantoormedewerkers van onze landelijke koeriersdienst. Zo weten zij vertragingen te omzeilen en hoeven zij zich nergens anders op te concentreren dan het veilig en tijdig afleveren van uw zending!

Nieuw materieel en betrouwbare koeriers

Bij Groeneveld Koeriers weten wij dat investeren in materieel en mensen het beste resultaat levert voor onze klant. Nieuwe en goed onderhouden voertuigen, representatieve koeriers met een jaarlijks ververste VOG en continue opleidingen zorgen ervoor dat u het beste krijgt bij onze landelijke koeriersdienst.

Scherpe tarieven

Groeneveld Koeriers Dordrecht biedt transparante en scherpe tarieven voor al uw zendingen binnen Nederland. Bekijk hier onze tarieven, of bel ons direct op 078-6450864 om direct een vrijblijvende prijsopgave te ontvangen. Bezoekt u onze website mobiel? Start dan hier een WhatsAppgesprek met ons! Onze medewerkers staan direct voor u klaar.