Koeriersdienst internationaal Dordrecht

Internationale koeriersdienst Dordrecht

Groeneveld internationale koeriersdienst Dordrecht is dé betrouwbare en scherp geprijsde koerier in Dordrecht voor al uw zendingen naar het buitenland. Met spoed een onderdeel nodig in een fabriek of scheepswerf in Frankrijk of in Polen? Wij garanderen snelle pick-up tijden en vlotte, veilige leveringen! Bekijk nu onze scherpe tarieven en onze aanbiedingen!

Internationale Koeriersdienst van Dordrecht tot Gibraltar

Vanuit Dordrecht verzorgen onze koeriers zendingen naar Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje, Polen, Hongarije en Tsjechië. Ook reizen wij vaak naar Engeland, Schotland, Noord-Ierland en Ierland, maar ook Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Onze koeriers verzorgen zelfs internationale zendingen naar Griekenland, Servië, Noord-Macedonië, Bosnië, Kroatië, Slovenië en Montenegro. Is het land van bestemming geen deel van de EU of gelden import- en exportbeperkingen? Dan adviseren wij u graag over de geldende regels!

Gratis live tracking

Zeker als uw zending spoed heeft, is het prettig om te weten waar uw koerier zich op elk moment bevindt! Groeneveld internationale koeriersdienst Dordrecht biedt u daarom op elke internationale zending gratis live tracking aan, via onze eigen app of via WhatsApp. Ook dit draagt bij aan de kwaliteit die wij leveren!

Wat u van ons mag verwachten

Naast scherpe tarieven en diverse kwaliteitswaarborgen, verzorgen wij elke rit met kwalitatief goed materieel en goed opgeleide, representatieve chauffeurs. Zij kennen de weg in haventerminals en andere beveiligde omgevingen en geven uw zending altijd persoonlijk af aan te ontvanger, ook als dit betekent dat zij via een touwladder een schip op moeten. Met deze instelling en scherp uitgekiende processen behalen wij een zeer hoge klanttevredenheid. Bij elke zending die u aan ons toevertrouwt realiseren wij ons het belang hiervan. Zeker als er spoed bij is.

Ontvang nu een vrijblijvende offerte

Direct een vrijblijvende offerte van Groeneveld internationale koeriersdienst Dordrecht? Bel ons direct op 078-6450864, of vul ons contactformulier in.