Koerier voor distributieroutes Dordrecht

Koerier voor distributieroutes

Op zoek naar een koerier voor distributieroutes? Voor tijdelijke en permanente routes om (promotie)materialen, medicatie of andere goederen te verzorgen, zijn wij u graag van dienst. Als koerier voor distributieroutes is Groeneveld in Dordrecht al sinds 2006 dé betrouwbare en scherp geprijsde partij waarop u kunt vertrouwen!

100% betrouwbare koerier voor distributieroutes

Bij ons koeriersbedrijf voor distributieroutes weten wij dat u ons niet alleen goederen, maar ook een deel van de indruk die uw klanten en partners van u hebben aan ons toevertrouwt. Daarom hechten wij grote waarde aan kwaliteit, waarborgen en een goede en tijdige aflevering van uw goederen, door representatieve en goed opgeleide koeriers.

Scherp geprijsd

Heeft u regelmatig of vast terugkerende distributieroutes? Dan voorziet ons koeriersbedrijf in Dordrecht u graag van een concurrerende offerte met vaste prijzen voor elke rit. Ook als u bijvoorbeeld voor een campagne een tijdelijke route heeft, is Groeneveld Koerier Dordrecht u bijzonder graag van dienst.

Uitgebreide dienstverlening

Naast ons distributietransport biedt Groeneveld Koerier Dordrecht ook een koerier met spoed, internationaal transport, landelijk transport en vliegtuigkoeriers. Benieuwd naar hoe wij het verschil voor u kunnen maken? Bel ons nu op 078-6450864, vul ons contactformulier in of – als u onze website mobiel bezoekt – start een WhatsAppgesprek met ons! Onze medewerkers staan direct voor u klaar.